Szeretnénk biztosítani Önt arról, hogy az alábbi oldal a legnagyobb gondossággal készült, komoly szakmai tapasztalatokkal rendelkező szerelőink segítségével állítottuk össze.

 

Mi lehet a különbség kapunyitó és kapunyitó között?

" Aligha van bármi is a világon, amit
ne lehetne rosszabbul csinálni és
valamivel olcsóbban eladni.
A rosszabb minőség áldozatai azok,
akik csak az árra figyelnek."

A fenti sorok John Ruskintól származnak és igazából tökéletesen összefoglalják azt, amiről itt beszélni szeretnék.

 

1.) Gondolom Ön is rengeteg ajánlattal találkozott mostanában, melyek kapunyitókra vonatkoznak. Ez így is van rendjén. Valamit azonban mindig a szemünk előtt kell tartanunk: léteznek különböző nagyáruházakban különböző motorok, melyek küllemre ugyan hasonlítanak azokra a motorokra, melyet esetleg már ajánlottak önnek

DE

mivel "belülre" nem látunk, ezért hajlamosak vagyunk elsőre ítélni. Bent pedig az eredetileg fém fogaskerekek, orsók, tengelyek műanyagból(!!!) vannak. Talán nem is kell részletesen belemennem, milyen élettartami különbséget jelent ez.

 

2.) Sok ajánlattal találkoztam már én is, melyek valóban kapunyitókról szóltak, kisebb-nagyobb hiányoságokkal. Ezek legrosszabb esetben az autónk összetöréséhez vezethet - ugye nem is olyan APRÓ hiányosságok ezek ?!

Tehát mindig minden körülmények között,még akkor is, ha megpróbálnak lebeszélni róla, ragaszkodnunk kell a biztonsági infrasorompó használatához! Ez egy olyan fotocella pár, melyet ha megszakítunk (áthalad rajta valami, vagy a kapuban autó áll) megállítja a kaput, vagy adott esetben nem engedi bezáródni.

Bár nem tűnik fontos dolognak ez az oldal, kérem mégis tartsa észben a fent olvasottakat, hiszen utólag biztos emlékezni fog rá!

Vissza

Igen, szeretném ha Önök szerelnék kapunyitómat! (Kattintson ide!)

Komplex megoldás - Hörmann garázsajtók a Holhós Kaputól: http://www.hormanngarazsajto.hu

Ha ideje megengedi, kérem olvassa el az alábbiakat: http://www.hormanngarazsajto.hu/elgondolkodtato.html